Братята Халваджиян взривиха мрежата с тази снимка (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фотосът предизвика вълна от коментари

Братята Магърдич и Джуди Халваджиян взривиха мрежата с фотоса, който публикуваха.

Продуцентът Магърдич Халваджиян изненада приятелите си в социалните мрежи с любопитния фотос. Той е запечатал момент от детските му години, на който присъства и брат му Джуди.

Халваджиян

Фотосът предизвика вълна от коментари

„Аз и брат ми 40 години по-рано“, написа Маги под кадъра. Феновете им ги засипаха с позитивни коментари. Те заявяват, че от малки си личи, че са големи пичове.

Към днешна дата двамата арменци са завладели тв ефира и продуцират едни от най-успешните проекти. Сред тях е най-гледаното шоу „Като две капки вода“, „X Factor“, „Маскираният певец“, сваленото от ефир предаване „Господари на ефира“ и няколко успешни сериала, пише show.blitz.bg.

Навръх 24 май, Магърдич Халваджиян написа в профила си в социалната мрежа: „Днес (24 май) в речта си Президента бил казал, че сме дали азбуката си на Русия. Да, така е. Въпросът е дали руснаците го знаят.“

Той разказва и интересна история от ученическите си години в Москва:
„Беше 1982 и аз учех в цирковото училище в Москва! В час по Руски език преподавателката ни ни съобщи, че Кирил и Методи са Руснаци! Така преподаваха в Москва тогава!

Аз, Дани, Пешо и Чочо бяхме на по 15 години тогава и явно не сме си давали точно сметка какво е Пропагандна машина! Естествено веднага скочихме и дори през смях започнахме да обясняваме на учителката, че е в голяма грешка! Съучениците ни( руснаци) бяха в шок от нашата “наглост”!

Те цял живот бяха учили, че Кирил и Методи са руснаци и сега изведнъж четири Българчета им обясняваха страшни глупости! После ни привикаха и в Българското посолство в Москва и ни казаха да не се обясняваме! Дааа! Такива времена бяха! Та въпросът ми е : Знаят ли вече Руснаците, че Кирил и Методи не са Руснаци?“, пише trud.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар