Мариела Нордел с горещи разкрития за Васил Божков

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че скандалният бизнесмен не е неин тип

Огнената готвачка Мариела Нордел, която е и сред най-запомнящите се участници във ВИП Брадър, направи горещи разкрития за Васил Божков.

Факт е, че новините около Мариела Нордел няма как да бъдат сложени в графа „скучни“, защото самата тя няма как да бъде част от подобен сценарий.
Потвърждение за това имаше и при участието на огнената къдрокоска във „ВИП Брадър“.

Мариела Нордел

Тя е категорична, че скандалният бизнесмен не е неин тип

Животът на темпераментната Мариела Нордел, която е живяла на петте континента, а в жилите й тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв, е пълен с изненади. В него не липсват и истории, от които ще се изумите.

Една от тези изненади поднесе самата тя в скорошно интервю. Главен герой в тази изненада е не кой да е, а доста актуалният напоследък и скандален бизнесмен Васил Божков.

„Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него. Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли.“, признава Мариела Нордел пред „Уикенд“.

На въпрос защо се е отказала от развитие на романтични отношения с бизнесмена, тя отвръща така: „Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: „Искаш ли да ми станеш любовница?“.
Прозвуча ми като Стефан Данаилов в „Дами канят“ – „Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи“.

Разбира се, че му отказах. По това време бях омъжена. Но дори и да не бях, не бих му станала любовница – просто не е мой тип. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, винаги аз съм избирала мъжете си, а не те мен“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар