Седмичен хороскоп за 23-29 май, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
През седмицата ще има както моменти, в които ще успеете да си отдъхнете и да се насладите на спокойствието, така и по-напрегнати дни, в които търпението ви ще бъде подложено на изпитание. Работата ще ви спори, ще довършвате започнатото и ще изпипвате всичко до най-малкия детайл. До сряда може успешно да разрешите някои стари проблеми.

Скорпион
Ще трябва да усъвършенствате умението да водите преговори и да търсите решения, основаващи се на взаимен компромис. Може да се наложи да го използвате както в личния си живот, така и на работното си място. Не се заблуждавайте, че ще бъде лесно – всеки ще си мисли, че е прав и няма да отстъпи.

Стрелец
Темите за парите и финансовите взаимоотношения ще бъдат във фокуса на вниманието ви. Ако се изправите пред материални затруднения, имайте предвид, че тези проблеми може да са вкоренени надълбоко и вероятно не става дума само за пари. Ще е във ваша полза да изследвате по-задълбочено въпроса и да потърсите причините.

Козирог
Не товарете нито себе си, нито хората около вас с прекалено големи изисквания и очаквания. Хубаво е да имате амбиции и да се стремите да постигнете нещо по-добро, но ако прекалите и надцените възможностите си, има вероятност плановете ви да се провалят. Ще постигнете трайни резултати само ако съобразявате действията си с обстоятелствата.

Водолей
Ще живеете по-леко и по-спокойно, ако забравите за строгите правила и за понятието „трябва“. За вас ще е много трудно да го направите, но опитайте. Ако чертаете стриктни планове, твърде вероятно е те да не се осъществят. По-добре е да се отпуснете, да гледате своята работа и да избягвате да съдите околните.

Риби
Ще трябва да се оправите в ситуация, в която е възникнала конфронтация. Не е задължително вие самите да сте замесени – може някои от колегите ви да са в конфликт и по тази причина обстановката на работното ви място да е по-напрегната. Вашата способност да запазвате хладнокръвие при всяко обстоятелство ще се окаже особено ценна.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар