Седмичен хороскоп за 23-29 май, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Основната препоръка към вас е да опитате да намерите общ език с хората около себе си. Дори да не разбирате защо някой постъпва по определен начин, приемете, че той просто е различен и не го съдете твърде строго. Стремете се към разбирателство, тъй като успехите ще дойдат от екипна работа.

Телец
Идната седмица ще е по-напрегната за вас особено ако в близкото ви обкръжение има човек, с когото сте в конфликт. Колкото и да искате да стане на вашето, вероятно ще срещнете съпротива и ще се изнервите. Разбираемо е да се дразните, но все пак не отивайте в крайности – проблемът ще се реши само чрез диалог.

Близнаци
Предизвикателство пред вас ще е да прецените къде да проявявате по-голяма упоритост и коя ситуация ще се развие във ваша полза, ако отстъпите. Ако делата ви в дадена област се развиват добре и усилията ви дават резултати, значи вероятно сте на прав път и може да продължите в същия дух.

Рак
Да останете верни на себе си и да сте искрени с околните, ще се превърне в истинско предизвикателство за вас. На пръв поглед не изглежда кой знае какво, но всъщност е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. От една страна – ще трябва да проявявате търпение, от друга – ще бъдете войнствено настроени.

Лъв
Няма да сбъркате, ако пестите силите си за важните неща, вместо да изпадате в драми и да позволите на безпокойството да превземе мислите ви. Колкото и да не ви се иска, ще има притеснения, но ако намерите начин да не им обръщате прекалено голямо внимание, има шанс да преминете по-лесно през периода.

Дева
Очаква ви динамична, но и изпълнена с предизвикателства седмица. Преживяванията ви ще зависят най-вече от това доколко сте се научили да поставяте граници в отношенията си и дали сте достатъчно искрени – и със себе си, и с околните. Тези проблеми стояха на дневен ред през февруари и март, а сега събитията отново ще се върнат към тях.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар