Евтина почивка в Слънчев бряг: Възможно ли е и вижте какво предлагат от комплекса

Гласувайте за статията

Курортен комплекс „Слънчев бряг“ с невероятни предложения за туристите, които този сезон са решили да почиват там

Цените за ползване на инфраструктурата и услугите в Слънчев бряг ще бъдат намалени с 50% този сезон

Цените за ползване на инфраструктурата и услугите в Слънчев бряг ще бъдат намалени с 50% този сезон

К.к. „Слънчев бряг“ реши да предложи на туристите, които това лято ще го посетят, значително по-евтина почивка. Цените за ползване на инфраструктурата и услугите в комплекса за този сезон ще бъдат намалени с цели 50%. Това означава, че почивката там, ще ни излезе наполовина.

Решението е взето от ръководството на дружеството, което стопанисва комплекса. Мярката ще бъде приложена във връзка кризата, причинена от пандемията от COVID-19 и нейното по-лесно преодоляване.

Почти всички сфери, администрирани от дружеството, са обхванати от облекчението. В мярката са включени цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и др.

Паркирането в комплекса ще бъде напълно безплатно до 1 юли. Там вече тече трескава подготовка за предстоящия летен сезон.

Започнало е озеленяване на площи в над 40 локации в Слънчев бряг, както и поставяне на нови пейки и подмяна на уличното осветление.

Златко Димитров, който е изпълнителен директор на дружеството „Слънчев бряг“ заяви, че въпреки трудностите около старта на сезон,  инфраструктурата ще бъде подготвена по възможно най-добрия начин.

Той добави още, че се търсят локални решения за зоните с проблеми при обилни дъждове, тъй като в комплекса няма изградена дъждовна канализация, пише pariteni.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар