Принц Уилям и Кейт Мидълтън на онлайн бинго с пенсионери (Вижте как се забавляват)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън следват примера на Матю Макконъхи

Принц Уилям и Кейт Мидълтън следват примера на Матю Макконъхи. През април актьорът игра бинго заедно с обитателите на дом за възрастни хора в родния му щат Тексас. Разбира се, заради пандемията от коронавирус всичко се случваше онлайн, но звездата успя да разнообрази ежедневието на хората и да ги накара да се усмихнат.

Добрият пример беше последван от принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те организираха специална бинго вечер чрез онлайн платформата Zoom. Щастливите участници бяха от дом за възрастни хора в Уелс. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се редуваха да казват числа, а няколко клипа от специалната вечер се появиха в YouTube.

Така феновете на кралското семейство успяха да видят шарената червена рокля на Кейт и златните й обеци. „Катрин ще изтегли първата топка. Първото число е 58“, казва Уилям на камерата, а възрастните хора започват да задраскват в листовете си. На видеото се вижда, че участниците са с маски и дори стоят на разстояние един от друг.

Играта продължава по обичайните правила на бингото, а кралското семейство през това време се опитва да разведри обстановката с няколко шеги. Освен, че зарадваха възрастните хора, Уилям и Кейт разговаряха със здравните работници, които работят в дома. Те има благодариха за тяхната отдаденост по време на пандемията и ги разпитаха за предизвикателствата, пред които са изправени.

„Ако трябва да говорим за позитивизъм в това време, то той идва от всички прекрасни неща, които правите“, казва Уилям, предават от tialoto.bg.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън зарадваха възрастни хора като играха онлайн бинго с тях сн. YouTube

Принц Уилям и Кейт Мидълтън зарадваха възрастни хора като играха онлайн бинго с тях сн. YouTube

В момента херцогът и херцогинята на Кеймбридж са се изолирали в Анмър Хол заедно с трите си деца заради пандемията от коронавирус. Въпреки това обаче те продължават да изпълняват ангажиментите си към кралското семейство, макар и онлайн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар