Стана ясно колко е платил Кубрат Пулев за любовното си гнездо с Розалия

Гласувайте за статията

Стана ясно каква сума е платил Кубрат Пулев за новото си любовно гнездо

Вече е ясно колко е платил Кубрат Пулев за любовното си гнездо, в което съсобственик е и последната му изгора Розали Петрова.

Боксьорът е броил 82 116 лв. Срещу тази сума той се е сдобил с последния етаж от къща, постройка обособена за магазин, както и половината двор с площ над 160 квадратни метра.

Имотът се намира в центъра на София и по външния му вид си личи, че е доста занемарен. Къщата е построена през средата на миналия век.

Възрастната жена, която живее на първия етаж, споделя пред „България Днес”, че не е виждал никой от новите си съседи. Вероятно Кобрата и Розали са изключително дискретни в срещите си.

От няколко боксьорът и неговата изгора се опитват да продадат имота. Розали, която се изявява като брокер, е  обявила имота за замяна с друг имот в столицата, независимо от неговото предназначение.

Мълвата гласи, че тя и Кобрата имат връзка от повече от 4 години. Запознали се случайно. Бившият на Андреа направил първата крачка и успял бързо да впечатли 30-годишната бизнес дама.

Розалия, която е родом от София, е завършила Софийския университет. Малко след като се дипломира, тя се сдобива с фирма за недвижими имоти.

Андреа твърди, че красивата брокерка е само една от жените, с които Кубрат е имал връзка, докато е бил обвързан с нея, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар