Ето кой ще рестартира бизнеса на Митьо Очите

Ето кой ще рестартира бизнеса на Митьо Очите
5 (100%) 1 vote

Човек от семейството на Митьо Очите се зае с рестартирането на бизнеса му

Бизнесът на Митьо Очите ще бъде рестартиран от малката му дъщеря. 20-годишната Ивелина започва дейност с таксиметрови превози по морето.

Наследницата на несебърския бос смело се хвърля в бранша. Нейната фирма „Съншайн 0604” вече е регистрирала три нови румънски автомобила. Те се извършват дейност на територията на Слънчев бряг, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Въпреки прогнозите за слаб сезон, щерката на Митьо Очите не се отказва.

Ивелина е единствената от семейството, която в момента може да се заеме с управлението на семейния бизнес. Сестра й Станислава е с обвинение за участие в група за разпространение на наркотични вещества.

Баща им в момента излежава присъдата си в затвора. Таксиметровите услуги са само малка част от дейностите, които извършва фирмата на Ивелина.

Тя стана нейна собственост преди около две години, когато Станислава й прехвърли фирмата.

Ивелина ще трябва да се справи с куп проблемите, тъй като сага с баща и нейната по-голяма сестра, се отрази зле на семейния бизнес.

От отчетите на фирмата става ясно, че годишната й печалба е паднала с цели 50% и през последната година тя е едва 13 000 лева.

Запознати коментират, че Ивелина е наследила афинитета към таксиметровите превози от баба си Станка. Преди няколко години възрастната жена бе истинска атракция за туристите в морския курорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар