Натали Трифонова преживява любовна драма

Натали Трифонова преживява любовна драма
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова вече не е обвързана с богаташа Доан Хасан

От обкръжението на Натали Трифонов разкриват, че тя вече не е близка с богаташа Хасан Доан.

Впечатление прави, че красавицата вече не публикува техни общи снимки в социалната мрежа. Въпреки, че не коментира раздялата си с него, тя вече е започнала да се оглежда за нов мъж, разкриват запознати.

В основата на раздялата им е нежеланието на Доан да мине под венчило. Очарователната Натали Трифонова искала не просто да стане негова съпруга, но и да го дари с деца. Но Доан не се чувствал готов да предприеме важната стъпка.

Връзката им датира от ученическите години. Двамата многократно са се събирали и разделяли. Вероятността отново да се съберат не е изключена, според запознати.

Самата Натали няколко пъти е споделяла, че през годините с Доан често са решавали да се разделят. Но не се дълго осъзнавали, че чувствата им са по-силни от егото.

Синоптичката преживя  изключително тежко решението на любимия си да стане донор на баща си. Доан се подложи на 12-часова операция, за да дари част от черния си дроб на своя баща.

Ако се вярва на слуховете, 27-годишният Доан върти фирми за милиони. Младият мъж, който е от турски произход, често глезеше синоптичката със скъпи подаръци, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар