„Откраднат живот“ с нов десети сезон (Вижте повече) Преглеждания: 2800

"Откраднат живот" ще зарадва феновете си с нов десети сезон сн. Фейсбук
0
Оценете този post

„Откраднат живот“ ще зарадва феновете си с нов сезон

„Откраднат живот“ ще зарадва феновете си с нов десети сезон. Почитателите на хитовия български медицински сериал ще имат възможност да видят десети сезон с любимите си герои, нови истории и медицински казуси. Голямата новина беше съобщена от продуцента Евтим Милошев и главния сценарист Христина Апостолова. Те гостуваха в „Здравей, България“ тази сутрин.

„Никога не сме предполагали, че „Откраднат живот“ ще има такава тежест като аудио-визуален продукт пред обществото“, сподели вълнението си продуцентът, броени часове преди финала на „Откраднат живот: Системата“. Двамата разкриха някои от големите предизвикателства при заснемането на девети сезон, сред които необходимостта екипът на остане в работен режим „на първа линия“, както и пренаписването на епизодите с влизането на Covid-19 в „Св. Анастасия“.

За Covid-19

„Беше неизбежно да включим тази тема – най-важното беше да видим как този невидим враг се отразява върху живота на хората“, допълни Христина Апостолова. По време на финала на „Откраднат живот: Системата“ тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия, зрителите ще преживеят напрегнати обрати и комични моменти с познатите герои.

Финал на 9-ти сезон

Завръщането на Фотев ще разкрие неподозирани задкулисни игри, които ще изправят доктор Тасев пред най-трудното решение в професионалния му път. Специален гост във финалния епизод ще бъде Димитър Рачков, който ще се завърне в ролята на бащата на Коко, внасяйки хумористична нотка в сериозните теми, пише nova.bg.

Дали страхът ще превземе „Св. Анастасия“ или екипът ще се справи по-най-добрия начин с критичната ситуация? Какво сме способни да жертваме в името на лекарската етика и професионализъм? Феновете ще научат по време на финала на сезона тази вечер.

"Откраднат живот" ще зарадва феновете си с нов десети сезон сн. Фейсбук
„Откраднат живот“ ще зарадва феновете си с нов десети сезон сн. Фейсбук

Във финалния епизод на девети сезон ще видим дали д-р Тасев ще се съгласи с условието, което му поставя Фотев или ще намери причина да се противопостави на поредния натиск. Междувременно в болницата вече има два случая на коронавирус. Всички са много притеснени и шокирани, защото става въпрос за близки до лекарите хора. Кои са те и какви действия ще предприемат специалистите, предстои да видим тази вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.