Виктор Николаев изби рибата (ФОТО)

Виктор Николаев изби рибата (ФОТО)
4 (80%) 4 votes

Оказва се, че майка му и баща му не са случайни хора

Водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ по Нова тв – Виктор Николаев, изби рибата.

Той е от малкото известни лица от малкия екран, които не показват семейството си.

По всичко личи, че родителите на Виктор Николаев, са в крак с новото време. Съвсем наскоро те са се сдобили с профили в социалните мрежи, за да могат да общуват по-лесно със семейството на сина си.

Виктор Николаев

Бащата на Виктор Николаев – Николай

За всички години на екран водещият на „Здравей, България“ така и не се съгласи да последва примера на повечето се колеги. Те обикновено гостуват в различни предавания, показващи ежедневието им извън ефир и близките им хора. Николаев обаче никога не е говорил нито за родителите си, нито за жената до себе си.

Оказва се, че майка му и баща му не са случайни хора. Те са сред най-уважаваните авторитети в родния на семейството Разград. Бащата на Виктор Николаев – Николай, също е в сферата на журналистиката. Вероятно именно под негово влияние тв водещият навремето се е насочил към тази професионална сфера.

Виктор Николаев

Майката на Виктор Николаев – Роси

Таткото на Николаев от години се труди в местния разградски вестник. Той обаче не е журналист, а графичен дизайнер. Въпреки това му се носела слава на много начетен мъж, който имал отношение по всяка тема.

Родителите му не разчитат на финансова помощ от него

Майката на Николаев – Роси, също е познато лице за разградчани.
Навремето била сред най-големите хубавици в града и рано се омъжила за Николай. Виктор е тяхно единствено дете.

През последните години майка му сменила няколко професии. Известно време била борсов посредник, а сега нейни съграждани твърдят, че се преместила да работи в образователния отдел в общината и заемала авторитетен пост.

Родителите на Николаев все още работели и не разчитали на неговата финансова помощ. Точно когато го изпратили да бъде студент в София, били най-трудните им времена във финансов план. Към днешна дата обаче те успяват да се справят със заплатите, които получават.

Според техни познати в Разград, Виктор рядко се връщал в бащиния дом. Родителите му също не ходели често на гости в столицата. Иначе уважавали много снаха си Людмила, с която тв водещият няма брак. Въпреки това двамата са родители на 13-годишна дъщеря, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар