Ивайло Захариев се запозна с родата на новата си (Сватба ли стяга?)

Гласувайте за статията

Актьорът и новата му половинка живеят като семейство

Ивайло Захариев се запозна с родителите на новата с половинка. Станислава го представила на майка си и на баща си когато го завела в родния си Асеновград. С тях били и децата на актьора, двамата му сина и щерката на любимата му.

Родителаката на Станислава посрещнала гаджето на дъщеря си като бъдещ зет. Тя спретнала пищна трапеза и нагостила децата и внуците си както му е реда с домашно приготвени лакомства. Тя спечелила актьора от „Под прикритие” с кулинарните си умения и го впечатлила като добра домакиня.

Захариев се харесал на евентуалните си тъст и тъща. Които отначало го приели с някои резерви защото нямали добро мнение за хората с артистична професия. Но той успял да ги омае и се разкрил какъв е всъщност. Показал уважение към възрастните хора и ги впечатлил с доброто си възпитание.

Ивайло Захариев със Станислава
Снимка: ХотАрена

Докато двойката била в Асеновград Ивайло се срещнал с приятелите на Станислава от детските й години. В нейното родно място прекарали две седмици. По време на разходките из града феновете разпознали актьора и непрекъснато искали да се снимат с него и да им дава автографи, предават от ХотАрена, цитирайки „България днес“.

Явно отношенията между влюбените е задълбочават . Те са заедно едва от шест месеца, но нищо чудно скоро да ги видим и като законно семейство.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар