Реджеп от „Хелс Китчън” отвя Наско Балкански на финала (Вижте как грабна 100 бона)

Гласувайте за статията

Реджеп Бадев достойно победи Атанас Балканси и отмъкна под носа му 100-те бона

Х сезон на предаването.

Двамата най-добри готвача бяха определени от Шеф Ангелов да се срещнат на финала. Атанас Балкански излезе на кулинарен дуел с Реджеп. Премери сили с „италианчето” в приготвянето на ястия-шедьоври и в ръководене на кухнята.

На помощ на двамата финалисти се притекоха победителката в миналия сезон Веелина Чилева и сребърният медалист Никола. Наско и Реджеп показаха, че могат да творят ястия от най-висша класа. Но чинията на Бадев отвя тази на Блакански заради истинската страст, която той вложи при приготвянето.

Реджеп Бадев е големият победител
Снимка: Фейсбук

Техните авторски менюта за първи път бяха включени в менюто на „Хелс Кътчън”. Ресторантът  отвори врати за първи път за гости след извънредното положение. Наско обаче заложи на по-сигурното, а Реджи както винаги на експеримента.

Като за последно заработиха двете кухни на ресторанта. Наско поведе червената, а съперника му синята. В края на краищата „италианчето” за пореден път доказа, че е готов за победител като водеше останалите с по-яко темпо.

На шеф Ангелов му бе трудно да вземе решение на кого да даде наградата. Сам той каза, че когото и да избере няма да е грешка. СамО, че от победителя се очаква много повече, освен да е виртуозен готвач.

Освен, че трябва да е много взискателен към себе си и останалите, той не трябва да се страхува от трудностите и да може да води екипа си към нови хоризонти. А на този профил отговаря Реджеп, предават от ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар