Хороскоп за 22 май, петък – от Овен до Дева

0

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Денят ви ще е успешен и продуктивен. Обстановката около вас ще е напрегната, но вие ще запазите спокойствие и ще намерите решение на възникващите затруднения. Графикът ви може да претърпи някои промени и това допълнително ще ви изнерви. Отделете свободно време за себе си.

Телец
Днес е по-добре да отделяте колкото се може повече време за всичко, което правите. Това ще ви направи по-внимателни и ще предотврати допускането на грешки. Обстановката около вас ще е спокойна и приятна. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

Близнаци
Днес ще демонстрирате организационните си качества. Искате да постигнете целите си колкото се може по-бързо. Затова е необходимо да правите малки стъпки. Обмислете желянията и бъдещите си планове и съставете график. Спазвайте го и ще се най-продуктивни. Отделете време за почивка.

Рак
Напоследък сте имали изтощителни дни, но днешният ден ще се отличава. Обстановката около вас е позитивна и приятна. Ще водите интересни дискусии на работното място. Днес няма да откажете на никого, който ви помоли за помощ или услуга. Ще бъдете уморени, но удовлетворени.

Лъв
Искате да направите голяма промяна в ежедневието си, но дали хората около вас споделят същото мнение, не е ясно. Днес ще се наложи да се съобразите с тях и да уважите желанията им. Ще възникнат конфликти, които няма да отминат бързо и ще ви създадат допълнителни проблеми. Отделете повече време за почивка.

Дева
Придържайте се към това, което знаете. Искате да приключите колкото се може по-бързо със задачите си, затова се захващайте с неща, които са ви ясни. Ако работите в група, е много по-добре да обърнете внимание на колегите си и техните предложения. Ще получите интересна новина, която обаче няма да се тълкува еднозначно.

Хороскоп за останалите 6 зодии можете да видите тук.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.