Защо Глория развали годежа си с Йордан Джермански? (Вижте тук)

Защо Глория развали годежа си с Йордан Джермански? (Вижте тук)
1 (20%) 1 vote

Глория отново сама

Ревност е причината поп фолк певицата Глория да скъса с годеника си, пловдивския бизнесмен Йордан Джермански. Топ изпълнителката вече е върнала пръстена, който на Коледа й подари влюбеният мъж, и е развалила годежа.

Според близки това се случило преди малко повече от два месеца. „Все попадам на ревниви мъже. Не знам, това може би е карма някаква, но ме преследва постоянно“, смята изпълнителката. Още преди обявяването на социалната изолация Глория и Йордан имали търкания. Причина за финала на взаимоотношенията им е разпра за кариерата на изпълнителката.

Ревнивецът задължавал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената. Думи, които никак не се понравили на Глория и тя взела решението, че ще се откаже не от песента и публиката си, а от мъжа до себе си, който поставя подобни ултиматуми.

От сторитата на певицата в интернет става ясно, че в момента тя се отдава на морска почивка. А преди няколко дни публикува и дует с дъщеря си Симона – „Няма кой да ме спре“. Текстът на песента звучи многозначително предвид новата ситуация около личния живот на Глория.

Примата на фолка е преследвана от ревност и завист, откакто се помни. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той бил безкрайно ревнив и се опитал да я третира като собственост. В пристъп на ревност й посегнал и избил един от зъбите й. Това бил моментът, в който тя си тръгнала от него. Първата истинска любов на Глория също била белязана от ревност.

Ревност развалила годежа на Глория с Йордан Джермански сн. hotarena.net

Ревност развалила годежа на Глория с Йордан Джермански сн. hotarena.net

Със сегашното си гадже Йордан Джермански певицата се запознава преди години, но той бил женен и тя не иска да разваля семейството му, пише „България днес“. След развода на бизнесмена двамата стават двойка. Джермански планираше да сключи брак с Глория в Гърция, където притежава имот. Засега обаче всичко е на стоп-кадър, както се изразяват близки на певицата, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар