Шеф Виктор Ангелов за финала на „Хелс Китчън“: Ще има много емоции и обрати! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Шеф Виктор Ангелов изисква много от всички участници в „Хелс Китчън“

Часове преди финала на най-горещото кулинарно предаване в ефира на Нова телевизия шеф Виктор Ангелов беше гост в „Здравей, България“, за да разкаже какви предизвикателства е подготвил за двамата оцелели финалисти – Реджеп и Атанас.

„Колоритни участници, много емоции и много обрати ще има във финалния епизод и се надявам зрителите да останат доволни от финалното ми решение“. Това обеща шеф-готвачът преди оспорваната битка за победата в „Хелс Китчън България“.

Провокация

Шеф Ангелов е категоричен, че това, което прави в шоуто е за доброто на участниците. „Аз съм човек, който изисква от останалите и това, смея да твърдя, е в тяхна услуга. Моята работа не е да съм диригент на една кухня или кулинарен формат, моята работа е да провокирам участниците да покажат неща от себе си, за които дори те самите не са подозирали до момента. Затова са всички тези капани – идеята е участниците да се отърсят от всички клишета до момента и трудните задачи, които им подавам, да ги накарат да се развихрят максимално“, казва Виктор Ангелов.

Всеодайност

Той не крие, че качеството, което винаги може да го спечели е всеотдайност. „Във всеки един момент да си готов, ако паднеш на земята, да се изправиш и да продължиш. Да приемаш всяко предизвикателство като награда, а не като забележка и опит за саботаж – в това отношение Галя е изключителен пример“, категоричен е Ангелов.

Въпроси

Кулинарят е на мнение, че всеки един готвач, който възнамерява да се пусне в приключението „Хелс Китчън България“,  трябва да си зададе въпросите: Колко готов съм да надскоча себе си? Колко готов съм да се пусна по тази откачена пързалка и да се боря с останалите? Колко силен характер съм?

Шеф Виктор Ангелов разкри какво ни очаква на финала на "Хелс Китчън" сн. nova.bg

Шеф Виктор Ангелов разкри какво ни очаква на финала на „Хелс Китчън“ сн. nova.bg

Шеф Ангелов разкрива и че тази вечер борбата за победата ще бъде ожесточена. „И двамата финалисти са със зашеметяващи способности. Единият е абсолютна кулинарна енциклопедия, другият се хвърля в боя безрезервно. Желанието за победа и при двамата е на много високо ниво. Довечера зрителите ще видят една самоотвержена борба без никакви задръжки, без никакво пестене. И двамата се заявяваха като лидери, като желаещи да победят и като съвършени кулинари“, казва Ангелов за Реджеп и Атанас, които тази вечер ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар