Цецо за „Хелс Китчън“: Изживяването в предаването е неописуемо! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Цецо не съжалява, че не е успял на стигне до финала „Хелс Китчън“

Цветомир Тодоров, или Цецо, както всички го наричат, зае трето място в оспорвания финал на „Хелс Китчън“. Той е на 25 години от София, работи в голям столичен хотел и мечтае да има собствен ресторант.

В специално интервю Цецо признава, че е доволен от представянето си в „Хелс Китчън“. „Аз съм доволен от представянето си, но винаги има какво още да покажа“, казва той, пише vesti.bg. Цветомир обаче е категоричен, че не съжалява, че не е стигнал до финала. „Не съжалявам. Самото изживяване в предаването е неописуемо“, споделя той.

Цецо завърши трети в кулинарното предаване. „Чувството е прекрасно и пожелавам на всеки да го изпита“. Той споделя и най-ценния урок, който е научил от шеф Ангелов за тези няколко месеца в шоуто. „Да бъда уверен в себе си и да имам по-голямо самочувствие“, разкрива готвачът.

Цецо признава, че участието в „Хелс Китчън“ го е променило и му е помогнало да открие грешките, които допуска. „Мисля, че участието ми в риалитито ме промени, защото ми помогна да открия къде са грешките, които допускам и че трябва да поработя върху тях, за да ги отстраня“. Той е категоричен и че не би променил нищо от участието си, ако може да върне времето назад.

С влизането си в „Хелс Китчън“ Цецо е искал да докаже на себе си и на другите, че „може“. „Мотивира ме динамиката и възможността да покажа на другите и на себе си, че МОГА“. Най-трудният момент за Цецо е бил, когато е трябвало да „превъзмогне егото си“.

Той напуска шоуто с положителни емоции. „Радвам се, че успях да се запозная с готини хора и да работя с професионалист като шеф Ангелов“.

Цецо разкрива и кой е неговият фаворит за голямата награда в „Хелс Китчън“. „Смятам, че победителят трябва да притежава най-вече лидерски качества, ентусиазъм, увереност и професионализъм и затова съм за Атанас“.

Цецо от "Хелс Китчън" е доволен от представянето си в кулинарното предаване сн. nova.bg

Цецо от „Хелс Китчън“ е доволен от представянето си в кулинарното предаване сн. nova.bg

А това, което не е достигнало на Цецо, за да се бори за победата, според него, е самоувереност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар