Красивата Мис България Теодора Мудева остава без абитуриентски бал! (още подробности)

Гласувайте за статията

Мис България Теодора Мудева остава без бал тази година!

Красивата Мис България за 2018 година Теодора Мудева завърши с пълно отличие английската гимназия в Бургас, но вместо бал, със съучениците й ще пият по едно кафе.

Мис България

Мис България Теодора Мудева няма да се види абитуриентка заради вируса

Красавицата и целият й випуск няма да могат да отпразнуват подобаващо дипломирането си, защото, макар и разхлабени, ограничителните мерки у нас все още са на лице. И абитуриентските балове няма да се състоят.

„Последната ни уговорка е да изпием прощално кафе с клас и да заснемем фотосесия в Морската градина в Бургас край морето. Надявам се да успеем да организираме изпращане, дори и да е с маска и ръкавици“, каза тя.

За съжаление отпадна и дълго готвеният спектакъл в Летния театър на Бургас, който Теди и съучениците й подготвяха. Заради усложнената обстановка обаче той няма да бъде осъществен, пише вестник Телеграф.

В момента красавицата се вълнува за приема си в Софийския университет. Тя чака с нетърпение матурите и се надява всичко да мине успешно.

„Моето първо желание е да изучавам международни отношения, а второто е право. Бях затворена вкъщи два месеца, а цялата неяснота около баловете, кандидат-студентските изпити и оформянето в края на 12-и клас ме преведоха през много емоционални моменти”, разказва още абитуриентката.

Балът на Теодора Мудева трябваше да бъде в Слънчев бряг, но на всички ученици парите са върнати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар