Принц Хари намери заместник на Чарлз (Вижте с кого го замени)

Гласувайте за статията

Херцогът в много близки отношения с Дейвид Фостър, доверява му се като на баща

Принц Хари и Чарлз винаги са били много близки. Бащата на херцогът бе единствения, който се отнасяше искрено с Меган когато синът му се ожени за американката.

Само, че снаха му не му отвърна със същото топло отношение. Новопроизведената херцогиня бавно, но методично се изпокара с всичките роднини. Когато двойката напусна Лондон, тя забрани на Хари да общува с баща си. Когато Чарлз се зарази с коронавирус Меган разреши на съпруга си да говори с татко си само с едно телефонно обаждане до имението Балморал , където уелският принц се бе карантинирал.

Скоро нейната приятелка Катрин Макфи призна в интервю, че херцогът на Съсекс си е намерил нов баща.

Дейвид Фостър и принц Хари
Колаж: razkritia.com

Оказва се, че Хари се е сприятелил с мъжа на Катрин – известния музикант и продуцент Дейвид Фостър. Двамата станали много близки, а разликата и във възрастта е значителна (принцът е на 35, а Фостър на 70). Поради тази причина връзката им не е приятелска, а по-скоро като на баща и син.

Продуцентът споделя с херцога своя опит, подкрепя го и му дава важни съвети.А той се отнася с уважение, по-скоро със синовна обич към своя покровител, твърдят негови приятели.

Според британските медии тази новина може да натъжи Чарлз. Все пак е жалко  да разбереш, че сина ти ти е намерил заместник и не общува с теб без да има някаква видима причина, предават от wday.ru.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар