Риалити звездата Мариела Нордел: Отказах да стана метреса на Васил Божков!

Гласувайте за статията
Мариела Нордел не съжалява, че е отказала офертата на Васил Божков

Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще бъде малко, защото къдрокосата участничка в един от най-зрелищните сезони на „ВИП Брадър“ е пълна с изненади, а животът й е достоен за латиносериал – пише в. „Уикенд“. Нордел обича да пътува, да чете и да се усъвършенства. Живяла е на петте континента. Зад гърба си има два брака и една дъщеря – Никол – отбелязва изданието.

„Можех да съм на мястото на Лилана, хахаха. Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Васил Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него. Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред, и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли. Но едно трябва да му се признае – кавалер е и цар на щедрите жестове. Умее да впечатли една дама“ – споделя в интервю за „Уикенд“ Мариела Нордел.

„Веднъж, като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: „Искаш ли да ми станеш любовница?“ Разбира се, че му отказах, по това време бях омъжена, но дори и да не бях, не бих му станала любовница, просто не е мой тип“ – разказва Мариела Нордел.

Фурията Нордел пренебрегнала Божков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар