Бриджит Макрон с грешен избор на тоалет (Вижте модния й провал – Снимки)

Гласувайте за статията

Първата френска дама се появи за първи път след въвеждането на карантината

Бриджит Макрон посети клиниката в Монфермей в департамента Сен Дени. Това е първата й публична поява след въвеждането на карантината.

Опитвайки се да изглежда подходящо и елегантно първата дама на Франция отрази и моден провал.

Съпругата на Еманюел Майрон избра тъмносин цвят. Тя облече блейзър с ревери, който се оказа голям за нейната фигура. Моделът не пасваше на тялото й и го правеше да изглежда по-обемно. В допълнение на блейзъра мадам Макрон бе обула прилепнали по краката й дънки. Които се бяха нагънали на хармоника, предават от graziamagazine.ru.

Бриджит Макрос първа публична поява и моден провал
Снимка: Туитър

Изборът на този тоалет направи фигурата  на Бриджит да изглежда несъразмерно – тялото бе доста обемно, а краката й прекалено тънки. И ако такъв стил за случайна жена би бил допустим, то за жена от ранга на мисис Макрон се смята за грешка.Явно първата дама е ослабнала по време на карантината и сега нещата от гардероба й висят.

Снимка: Туитър

Трябва обаче да отбележим, че съпругата на френския президент бе избрала аксесоарите си експертно. Не може да й се отрече, че големият пръстен със скъпоценни камъни и часовника с обемна гривна бяха в идеална хармония с тъмносиния цвят на костюма й.Случайно или не маската й също бе в синьо.

Снимка: Туитър

Впрочем първата дама направи едно нарушение, което може да й коства глоба. Докато разговаряше с ръководството на болницата тя си свали маската, а това във Франция все още е забранено.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар