Мира Добрева се промени до неузнаваемост (ФОТО)

Мира Добрева се промени до неузнаваемост (ФОТО)
4.5 (90%) 2 votes

Тя вече е с ново работно място

Мира Добрева се промени до неузнаваемост и зае нова длъжност в любимата си Българска национална телевизия.

Новината бе съобщена от самата нея. Тя оповести промяната в публикация в личния си профил в социалната мрежа. Вече е ясно и как точно ще изглежда в него.

Мира Добрева

Тя вече е с ново работно място

Красивата тв водеща отваря нова страница в професионалната си биография. Мира Добрева вече няма да е лице на „Отблизо“, където бяхме свикнали да се подвизава до момента. Тези дни Мира показа и първия кадър от новото си работно място.

„Пак ще съм в БеНеТе-то на културата от утре. Само че всеки ден от 7 до 8 вечерта. Вие не знам къде ще сте иначе, но по това време искам да сте пред екраните, чухте ли! За какво сме се събрали тук 30 000, ако не дойдете с мен в най-важния момент. Благодаря Ви за цялата подкрепа иначе. Страхотни сте!“, написа блондинката в профила си.

Малко след това добави и нещо по-житейско:
„В предизвикателството на новото нормално, с което свикваме постепенно, това което искам да остане отпреди, е възможността да се разхождам в парка или да съм в дебрите на планината. Само така ще изпитам старото щастие, без което не мога да продължа нататък“, категорична е Мира Добрева, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар