Как живеят Меган Маркъл Хари в Бевърли Хилс? (Вижте снимки от имението им)

Гласувайте за статията

Нищо не може да убегне от бдителното око на феновете

Скоро се разбра, че Меган Маркъл и Хари обитават имение за 18 млн. Те са се настанили в палата на известния холивудски продуцент Тайлър Пери в Бевърли Хилс. Но не са го закупили, а живеят там временно.

Той построи къщата си през 2004 г на празно парче земя и журналистите нямаха престава за луксозния интериор на имението. Но когато прегледаха Инстаграма му се натъкнаха на много снимки от времето когато той е живял там. Така, че можем да видим в какъв лукс тънат актрисата и нейния любим.

Имението на Тайлър Пери в Бевърли Хилс приюти Меган Маркъл и Хари

Имотът се простира на 9 хектара. Къщата, чиято площ е от 2230 квадратни метра  е построена на хълм и е далеч от другите имения. Освен това е скрита от буйна растителност от любопитни погледи, предават от ru.hellomagazine.com. В нея има осем спални и дванадесет бани, басейн на двора и всякакви други екстри.

Хола на Тайлър Пери, в който изнася концерт Стиви Уондър

Дали херцогът и херцогинята са били познати с Тайлър Пери преди не е известно, но се говори, че той е приятел с Опра Уинфри и тя му е препоръчала да помогне на двойката докато се погрижат за свой собствен имот и те са му гости временно.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар