Хороскоп за 21 май, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Ако вече сте допуснали грешката да дадете заем на някого, сега ще имате възможност да си извлечете поука. Каквото и да правите, мислете повече и се опитайте да овладявате порива си да реагирате на мига. Това едва ли ще ви донесе нещо добро особено ако го правите под влиянието на гняв или други негативни емоции.

Телец
Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо – в този случай бъдете спокойни, че сте на прав път. Ако сте имали някакви колебания или неясноти, свързани с работата ви, има шанс точно сега нещата да започнат да се подреждат. Каквото и да се случи, то ще стане лесно и сякаш съдбата ще ви дава знак.

Близнаци
През следващите седмици ще имате достатъчно време и възможности да пътувате, да се впускате в нови начинания и да работите за бъдещето, но сега живейте в настоящето и се фокусирайте върху това, което трябва да свършите тук и сега. Бъдете внимателни и мислете практично.

Рак
Време е да си стъпите на краката и да поработите здраво. Ако го правите, тогава усилията ви ще бъдат възнаградени. Срещнете ли някакви пречки, във ваша полза ще бъде да анализирате ситуацията и да се опитате да откриете с какво сте допринесли за нея.

Лъв
Ако не сте обвързани, има добри перспективи за нова тръпка. В понеделник и вторник ви очакват вълнуващи срещи и емоции, които може да ви изненадат, но със сигурност ще ви подействат добре и ще внесат разнообразие във всекидневието ви.

Дева
Ако ви предстои някаква по-специална изява като интервю за работа или презентация, може да сте спокойни. Ще се справите добре и талантите ви ще бъдат забелязани. В четвъртък по-добре не предприемайте нещо важно, тъй като има голяма вероятност да срещнете спънки. Отложете делата си за по-нататък.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар