Горещи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Гласувайте за статията

Говорителката на главния прокурор Сийка Милева направи горещи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Горещи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Горещи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Сийка Милева, която е говорител на главния прокурор, съобщи последната информация около убийството на бизнесдамата Станка Марангозова в столичния квартал „Младост“.

Тази седмица физическият убиец бе арестуван заедно с още двама души, припомня БЛИЦ.

Бандата, която е изпълнила мократа поръчка, е създадена през януари 2019. Ръководителят на групата е действащ дългогодишен служител от НСО с чин подполковник, разкри Милева. Лидерът на групата притежава специални умения за взривове. Той се е занимавал с организиране на охраняването на масови мероприятия и лица.

Сийка Милева разкри още, че чрез експертизата на мобилния му телефон е установено, че той е осъществява активна комуникация с магистрати, бивши министри и масонска ложа. Между тях се е осъществявал обмен на доклади, лични документи на българи и чужденци. Предстои разследване на съдии и прокурори от ложата за уреждане на дела, разкри още говорителят на главния прокурор.

Иззет е личният автомобил на служителя на НСО. При акцията е открито специално техническо средство, което се използва за проследяване и подслушване.

Станка Марангозова е поръчана от лице, с което е имала неуредени финансови отношения. Поръчителят обещал на групата възнаграждение в размер на 50 000 лева, което е разпределено между членовете. Открита е бележка, на която са написани имената на жертвата, номера на автомобила й, цвят и марка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар