И това доживя кралица Елизабет Втора

Гласувайте за статията

Животът й изглежда е низ от изпитания

Британската кралица Елизабет Втора доживя и това, което едва ли е предполагала, че ще я застигне някога.

Местни медии изкараха шокираща новина за кралицата. Оказва се, че нейно височество понася жесток удар. Това стана ясно, след като преди време излезе изненадващ детайл за Елизабет Втора и американският екс президент Дуайт Айзенхауер.

Елизабет Втора

Животът й изглежда е низ от изпитания

Не е ясно обаче дали короната ще успее да се справи с поредната тежка загуба, след разкриването на грандиозния удар, нанесен върху Елизабет Втора.
Ограничителните мерки заради новия коронавирус заплашват кралица Елизабет Втора и семейството ѝ с финансови загуби от около 17,8 милиона британски лири.

Това се съобщава в имейл, изпратен от лорд Чембърлейн на кралското домакинство Уилям Пил до служителите в двора. В него той ги предупреждава, че се очаква спад в приходите тази година с около една трета.
Затварянето за посетители на кралските дворци за няколко месеца причинява сериозни загуби.

Миналата година кралското семейство е генерирало приходи от над 70 милиона британски лири от продажба на билети за дворците и от сувенири. Приходите от посещенията в Бъкингамския дворец миналата година са били 12 милиона лири, а в замъка Уиндзор – 25 милиона лири.

Заради кризата са предприети мерки за икономии, които включват замразяване на наемането на персонал, замразяване на заплатите, готвят се и съкращения на работни места.
Преразгледан е и календарът с ангажименти на кралица Елизабет Втора за периода до 2022 г., който включва нейни и на висши членове на кралското семейство посещения, както и визити на чужди държавни ръководители, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар