Дрогата я съсипа: Сузанита се стопи до 38 килограма! (още подробности)

Сузанита се съсипа от наркотиците
0

Сузанита се стопила до 38 килограма от дрогата!

„Не ме е страх от коронавируса, страх ме е от наркотиците“, изригна майката на Сузанита – Шенай, дни след като скандалната й дъщеря излезе от клиника за лечение на зависимости.

Сузанита
Сузанита се съсипа от наркотиците

„Полицията не трябва да пази парковете, а децата ни, защото дрогата е огромен проблем в обществото. Вирусът ще мине и замине, но децата ни ще продължат да ползват наркотици“, заяви пред Галерия Шенай.

Сузанита прекара един месец в специализираното заведение като сама пусна пост в Инстаграм къде се намира.

„Тя призна какво се случва с нея, за да окуражи хората с подобен проблем да се борят за себе си, за живота си, за любовта на близките си“, споделя съпругата на Орхан Мурад.

Самата тя изобщо не подозирала какво преживява детето й дълго време. Кошмарът започва преди половин година, когато Сузанита изпада в тежка депресия след раздялата с приятеля си.

„По цели дни и нощи не спеше, но го отдавах на любовна мъка“, разказва Шенай. Тя разбира, че нещо сериозно се случва, когато 17-годишната й дъщеря буквално започва да се топи пред очите й.

„Беше станала 38 килограма. Промени се поведението й, стана агресивна, крещеше на сестра си и дори на дядо си, когото много обича. Тогава започнах да прекарвам нощите в разговори с нея, споделях свои грешки, за да й покажа, че всеки минава през тежки моменти.

В един момент тя ми сподели, че има проблем с наркотиците. Каза ми какво е вземала, колко често и защо го е правила. Опитваше се сама да спре, 3-4 дена не беше посягала към дрогата, но заради абстиненцията не беше на себе си.

В един момент ми каза: „Мамо, искам да вляза в клиника“, и аз бях много щастлива, защото ако тя не беше проявила желание да се справи с проблема, ние, родителите, нямаше какво да направим. Не можем насила да я вкараме“, допълва майката.

Тя допълва, че в лечебното заведение видяла страшни неща – деца на 13-14 години, докарвани за пореден път от родителите си, защото самите тийнейджъри нямали желание да се спасят от дрогата и бягали редовно.

През първите дни Сузанита повръщала редовно заради детоксикацията. Лечението й все още не е приключило, защото й предтои психологическа помощ.

Два пъти седмично певицата провежда онлайн срещи със специалист, които й се отразяват много добре. Тя вече тежи 53 килограма и подготвя нови песни с баща си.

Източник: hotarena.net

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.