Анджелина Джоли с ултиматум към Брад: Дръж децата далеч от любовниците си!

Гласувайте за статията

Актрисата не оставя на мира Брад Пит дори след развода

Анджелина Джоли вече не може да диктува на Брад Пит с кого да се среща и с кого не. Хитрата актриса иска да си наложи мерките чрез децата си.

Преди 10 години Джоли забрани на тогавашния си партньор да снима любовни сцени с други актриси, различни от нея. Докато Брад бе женен за нея тя не му позволяваше да има приятели, освен тези, които тя самата одобри.

Анджелина Джоли не се отказа от навика да комадва живота на Брад Пит
Снимка: slobodenpecat.mk

Дори и сега когато вече не са женени тя се опитва да диктува живота му, използвайки като инструмент любимите му деца.

Преди време в медиите се появи информация, че актьорът прекарва дните усамотен  в Лос Фелиз, Калифорния с приятелката си Алия Шоукат, която вече запознал с дъщеря си Шайло.

Това стигна до ушите на Анджелина и тя предприе нови стъпки, като помоли бившия си да държи потомците им далече от новите си приятелки и любовници, предават от slobodenpecat.mk.

Източник на изданията, които пишат тази информация твърди: „Анджелина Джоли никога не е имала много приятелки. Няма никакъв шанс тя да се сприятели с някоя, с която бившия й мъж Брад Пит дружи.”

Актрисата все още не може да се отърве от навика да командва и ръководи всички около себе си и да се меси в живота на близките си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар