Димитър Маринов с шокиращи разкрития за баща си (Вижте тук)

Димитър Маринов с шокиращи разкрития за баща си (Вижте тук)
2 (40%) 1 vote

Димитър Маринов изненада Тото от „Скандау“ с житейската си история

Димитър  Маринов изненада Тото от „Скандау“ с житейската си история. Колегите, които доскоро радваха зрителите на шоуто за имитации „Като две капки вода“, седнаха на приятелски разговор. В него Тото научи много нови неща за българина, който живее в Холивуд.

Пред изпълнителя Димитър Маринов реши да развенчае някои слухове около него. Актьорът коригира една от най-големите неистини около него, а тя е, че е роден в Русе. Маринов признава, че се е появил на бял свят в „Шейново“. Като дете той е израснал на пъпа на София – зад Двореца.

Димитър Маринов нарича своята поява на бял свят „едно от многото недоразумения на комунизма“. „Бях златното дете – бебе, заченато при отнемане на девственост“, пояснява актьорът.

„Спермодарителят“, както актьорът сам го нарича, е от Русе. Когато е на 20 години бъдещият актьор успял да намери мъжа и да се запознае с него. Познанството обаче продължило само седем минути. Младият Маринов оставил телефона си, предлагайки единствено приятелството си, но не получил нищо в замяна. Оттогава двама мъже повече не са се виждали, дори и след холивудските успехи на звездата от „Зелената книга“.

Сега Димитър Маринов вече може да се похвали и с това, че е играл двете роли в шоуто за имитации „Като две капки вода“ – журирал е и е участвал в надпреварата. Като критик той разкрива, че е търсил две качества в състезателите – искреност в изпълнението и инвестиран труд, предават от standartnews.com.

Участието на Маринов в „Като две капки вода“ ще бъде запомнено и с това, което направи. Той отстъпи мястото си на финала в шоуто за имитации на Маги Джанаварова и й даде шанса да се бори за победата. Актьорът също беше част от финала на „Капките“. Той се превъплъти в образа на Тодор Колев и за пореден път показа колко е талантлив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар