Галя от „Хелс Китчън“: Психологическото напрежение ми дойде в повече! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Галя от „Хелс Китчън“ се чувства горда, че е облякла черна куртка

Вчера крачка преди финала на надпреварата в „Хелс Китчън“ за 100 хиляди лева и титлата „Най-добър професионален готвач“ напусна Галя Маринова. Тя беше последната от жените, която защитаваше честта на черната си куртка. Какви емоции е преживяла по време на предаването сподели Галя пред Гала и панелистите.

„Семейството ми много се гордее с мен. Малките ми племеници са най-големите ми фенове. Единственият човек, който ми направи забележка, беше майка ми. Каза ми, че не е трябвало толкова да плача и да приемам нещата присърце“, каза Галя в „На кафе“.

Зрителите на „Кухнята на Ада“ видяха много сълзи в очите на плевенчанката при сблъсъка й с Недялка в шоуто, когато тя дори заяви, че ще напусне надпреварата. Днес „любимката на шеф Ангелов“ си спомня за този момент като проява на слабост. „Изолацията и липсата на близките ми хора дадоха отражение тогава и точно затова исках да напусна. Психологическото напрежение ми дойде в повече“, казва тя.

„Не съм се старала по никакъв начин да спечеля симпатиите на шеф Ангелов. Това се случи някак естествено. Може би, защото аз напреднах, учих се, приемах всяка една критика със сърце и душа и се стараех следващият път да оправдая неговото доверие спрямо мен“, спомня си готвачката.

Най-емоционален момент

Най-емоционалният момент за нея в шоуто е обличането на черната куртка. „Това беше гордост за мен. Почувствах се наистина горда от себе си, от способностите си и това колко много съм научила и съм попила от опита на шеф Ангелов“.

Галя разказва, че е имала възможност да гледа няколко епизода от „Хелс Китчън България“ до момента и определено ще промени себе си. Сама отчита, че крясъците не са решение и не мисли, че са били добре възприети и от зрителите на предаването. Равносметката от участието й в шоуто е, че е горда от себе си. „Много научих и много израснах в това предаване“.

Галя от "Хелс Китчън" се чувства горда, че е облякла черна куртка сн. nova.bg

Галя от „Хелс Китчън“ се чувства горда, че е облякла черна куртка сн. nova.bg

Галя признава, че има двама фаворити в челната тройка. Това са Реджеп и Атанас. Според нея те са достойни да станат победители. Но Галя не отрича, че и Цецо е истински добър готвач и професионалист, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар