Дженифър Лопес и Алекс Родригес разкриха какво е истински важно в живота (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес разкриха и любимото си занимание

Дженифър Лопес и Алекс Родригес разкриха какво според тях е истински важно в този живот. Необходимостта да си останем вкъщи в последните седмици накара мнозина да осъзнаят колко ценно е времето, прекарано с най-близките. Това важи с пълна сила и за всички звезди, които все бързат за някъде, все пътуват и трудно отделят време за семейството.

Точно като Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които в последните дни са на вълна откровения. Двамата публикуваха по няколко снимки в профилите си в социалните мрежи и решиха да поговорят за истински важното в живота.

На двата кадъра, които певицата качи, я виждаме как прегръща своя годеник, докато той чете вестник, в който пише за коронавируса. „Когато заглавията са такива, е много важно да прегърнеш любимите си хора малко по-силно и да има кажеш колко много ги обичаш“, написа Джей Ло.

Явно и на тях настоящата ситуация се отразява както и на всички нас, но важното е, че са намерили правилното решение – да се обичат и да не спират да го показват един на друг.

Алекс Родригес пък качи снимка, на която се сгушил в Джей Ло, докато тя гледа в телефона си. А към нея написа, че най-голямото предимство на това да бъдем толкова време вкъщи е времето, прекарано със семейството.

„Понякога сме толкова заети, че е лесно да забравим колко е важно времето със семейството. Не му позволявайте да мине, без да вземете най-доброто от него. Прегръщайте тези, които обичате, всеки ден. Почивайте си заедно. Смейте се заедно. Усмихвайте се заедно. Бъдете заедно“, написа той.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес разкриха какво е истински важно в този живот сн. Инстаграм

Дженифър Лопес и Алекс Родригес разкриха какво е истински важно в този живот сн. Инстаграм

А сред любимите занимания на Родригес и Лопес се оказва и карането на колело. Въпреки неудобството, двамата предпочитат да са с маски и да се чувстват защитени, докато се наслаждават на разходките на две гуми, предават от lifestyle.bg.

 

View this post on Instagram

 

Who wants to join us on our bike ride? 🚲💙#mondaymotivation

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар