Леонардо ди Каприо все по-близък със семейството на Камила Мороне

Много хора предполагат, че връзката на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е временна задявка, чийто срок на годност всеки момент трябва да изтече. Заради репутацията му на вечен ерген, който все още не е минавал под венчилото, почитателите на актьора са на мнение, че аржентинската манекенка, която е с 23 години по-млада от него, е поредното стъпало по стълбицата на живота, отвеждащо го с една идея по-близо до сериозните намерения. Само че двамата са заедно вече повече от 2 години, а вместо постепенно да изстиват, чувствата им стават все по-дълбоки. Едно от доказателствата за това е, че холивудската знаменитост поддържа добри отношения с бащата на половинката си - Максимо. Двамата бяха заснети от папараци как си говорят на паркинга на супермаркет в Малибу. Снимките показват как 45-годишната звезда от "Титаник" стои на шофьорското място в спрелия джип, носещ сива тениска, бейзболна шапка с козирка и слънчеви очила, и говори през прозореца с родителя на Камила, докато я чака да излезе с покупките от магазина. Компания на Максимо прави непозната блондинка, за която се счита, че е интимната му партньорка. След като дъщеря му се присъединява към тях, четиримата се качват в автомобила и потеглят заедно.

Изолация

В края на март тази година източник на списание "US Weekly" разкри, че Лео и Камила се намират в изолация в дома на актьора. "Те са неразделни, но предпочитат да държат връзката си далеч от медийното пространство. Например, не са от типа двойки, които постоянно публикуват общи снимки в социалните мрежи", каза той. Миналото лято двамата бяха на почивка в Италия с родителите на Ди Каприо - Джордж и Ирмалин, които остават близки след развода си. Те се разделят докато синът им е още дете, при което малкият Лео е поверен на грижите на майка си. За да бъде до него, обаче, баща му решава да се нанесе в съседно на тяхното жилище. Родителите на Камила - Максимо и актрисата Лучила Сола, също са разведени. Те са женени в продължение на 9 години, от 1997-ма година до 2006-та година. Но след края на брака им, в продължение на няколко години, Лучила има връзка с Ал Пачино. Той играе редом до Ди Каприо в продукцията на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд".

Актьорски дебют на Камила

Камила направи актьорския си дебют през 2019-та година с филма "Mickey and the Bear". А в началото на тази година сподели пред "Los Angeles Times", че се надява кариерата да не измести нейния фокус от личния й живот. В интервюто за изданието тя разкри, че възрастовата разлика с известния й партньор не я притеснява.

За възрастовата разлика

"Има толкова много примери, при това не само в Холивуд, но в световната история, в които романтично обвързаните хора ги делят години. Мисля, че всеки трябва да има правото да се среща с този, с когото иска", заяви тя тогава. [caption id="attachment_628935" align="aligncenter" width="300"]Леонардо ди Каприо все по-близък със семейството на Камила Мороне сн. YouTube Леонардо ди Каприо все по-близък със семейството на Камила Мороне сн. YouTube[/caption] Ди Каприо и Мороне са заедно от декември 2017-та година, но връзката им стана публично достояние едва през август 2018-та година. Последното официално събитие, на което моделката придружи Леонардо, беше филмовия фестивал в Кан през 2019-та година. А на тазгодишните Оскари актьорът се появи на червения килим под ръка със своята майка, но по време на церемонията до него бе и Камила - двамата пристигнаха поотделно, но се събраха в залата, предават от life.dir.bg.