Помните ли Мария Тролева? (Вижте нейната наследничка днес – Снимки)

Гласувайте за статията

Косара, дъщерята на говорителката тръгнала по нейния път

Щерката на Мария Тролева тръгнала по стъпките на майка си. Малцина ще си спомнят една от първите говорителки на БНТ, както и малцина ще знаят, че нейната наследничка също е водеща, но в Агро тв.

В началото на кариерата си Косара започва като новинарка в Нова телевизия преди доста години.Тогава никой не я свързва с известната й родителка защото фамилията й е друга. Представяла се с бащиното име Мутафчиева.

Тя е омъжена и има щастлив брак, от който се ражда внучката на Мария Тролева, която е кръстена на майка си. Младата жена не се занимава с медиен бизнес, но заради авантюристичния си дух станала стюардеса от няколко години.

Дъщерята на Мария Тролева още тъжи за майка си
Снимки: Ретро

Дъщерята на легендарната говорителка признава, че много неща е научила от майка си. Тя я съветвала и сега Косара предава опита си на по-младите в бранша.

Заради работата си в селскостопанската медия тя се запалила по пчеларство. Със съпруга си живеели в центъра на столицата, но с годините тая шумотевица им омръзнала. Намерили си една евтина селска къщурка покрай Мездра, която обновили и я направили като от приказките. В една от пристройките попаднали на няколко стари кошера и така им дошла идеята да произвеждат мед.

Косара остава без майка си от 1992 година. Споделя, че много й липсва и още страда за нея. Тролева умира от рак, малко след като е уволнена от телевизията-майка заедно със свои колежки, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар