Ванеса Паради не скри диастемата на зъбите си (Кои звезди превърнаха дефекта си в ефект? – Снимки)

Ванеса Паради не скри диастемата на зъбите си (Кои звезди превърнаха дефекта си в ефект? – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Ванеса Паради превърна портата на предните си зъби в запазена марка

Ванеса Паради, бившата съпруга на Джони Деп има дефектни предни зъби. Актрисата има диастема, която на обикновен език се нарича порта. Обикновено това разстояние между предните два зъба се коригира от зъболекар. Но Паради не се подложи на корекция.

Ванеса Паради не коригира диастемата на зъбите си
Снимка: Инстагарм

Красавицата запази естествения вид на усмивката си, който се превърна в нейна запазена марка. В некои страни на Африка този дефект се смята за знак на красота и момичетата си го правят нарочно.

Звездата от „Игра на тронове” Емилия Кларк има много гъсти и „игриви” вежди. Често й се подиграват за тях в мрежата. Като малка я дразнели  заради подвижните й вежди, принава актрисата. Но тя си се харесва и сега това е нейния трик.

Емилия Кларк с игривите вежди
Снимка: Инстаграм

Натали Дормър пък страда от пристиснат лицев нерв. Сдобила се е с дефекта си при нараняване при раждане. Затова усмивката на актрисата изглежда асиметрична. На много снимки може да види нейната крива усмивка. Но това е нейно предимство за много от героините, в които се превъплъти.

Кривата усмивка на Натали Дормър
Снимка: Инстаграм

Богаташката наследница Парис Хитън също има недостатък, който е почти незабележим. Нейният специален поглед с леко примигване не е образ, който тя изпълнява, а е в резултата на синдрома на „мързеливото око”. Поради синдрома лявото око на блондинката е леко затворено. Звездата често го прикрива с кичур коса, предават от gamebet.politeka.net.

Парис Хилтън със синдром на мързеливото око
Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар