Джордж Клуни и Амал разделени от Джулия Робъртс? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Бракът на Джордж Клуни и Амал се разпада

През последните няколко дни все повече се засилват слуховете за криза в брака на Джордж Клуни и съпругата му Амал. Като че ли да засили тези слухове, Джордж призна, че обича Джулия Робъртс, а с това създаде усещането за любовен триъгълник.

Съмнения за романтична връзка между двамата актьори се появиха след публикация на „Woman’s Day“, според която актьорът е признал любовта си към Джулия. Източник споделя на  таблоида, че Джордж Клуни е оставил жена си Амал Клуни в дома им в Англия и е отишъл в Лос Анджелис, за да се порадва малко на лично пространство.

Същият този източник твърди, че първият човек, с когото се е срещнал Джордж Клуни там, е Джулия Робъртс. Източникът казва още, че актрисата има семейни проблеми със съпруга си Дани Модер.

„Джулия винаги е обичала Джордж и веднъж го описа като „единственият, който изпуснах“, та е ясно, че и двамата са си много близки“, споделя източникът. „Покрай слуховете за развод, това може би е перфектното време да си признаят един на друг чувствата“, допълва той.

Истината е, че Джордж Клуни и Джулия Робъртс всъщност са само приятели. Двамата просто са особено близки, тъй като са участвали в много общи проекти. Същевременно, актрисата е изказвала многократно любовта си към своя съпруг.

Проблеми

Запознати пък твърдят, че не може да се има доверие на източника, който твърди, че има проблеми между Амал и Джордж. А една от причините е, че откакто двойката сключи брак преди пет години многократно са се появявали слухове за тяхната раздяла. В последното интервю, което Джордж Клуни дава, определя себе си и съпругата си като „правилната двойка“ и „перфектният екип“.

Джулия Робъртс ли раздели Джордж Клуни и Амал? сн. YouTube

Джулия Робъртс ли раздели Джордж Клуни и Амал? сн. YouTube

Дали тези слухове са верни или не – ще отнеме време да разберем. Но имайки предвид последните твърдения на звездите, по-скоро няма да видим разделяне на Джордж и Амал Клуни, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар