Мъжът на Цеци Красимирова сбъдна голямата й мечта! (виж тук)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова случи на мъж, Майкъл сбъдна мечтата й!

„Искам да се науча да карам самолет. Само това не съм яхала през живота си“. Това желание на топмоделката ни Цеци Красимирова изпълни на годишната от сватбата им влюбеният съпруг – Майкъл Струмейтис.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова подкара самолет

За целта той наел малък самолет, който по шест часа на ден ексгаджето на покойния Косьо Самоковеца караше с инструктор, докато научи основните правила и отпусне „съзнание от височинния страх“, както сподели манекенката с приятелките си.

Веднага след като изкарала тапията за летец, Цецито сложи селфикамерата на огледалото, влезе в кабината и покани съпруга си – Майкъл Струмейтис да полетят заедно.

„За нищо на света няма да се качвам при теб. Като знам как караш кола, по-добре да си остана долу“, споделил с усмивка бизнесменът милионер.

След думите му Красимирова наместила парашута си и след молитва, която винаги си казвала, „разперила крилата“ на малкия самолет.

„Крещях като луда от кеф, невероятно е усещането, особено когато си сам в кабината“, смее се Цеци, която обясни на приятелите си в интернет усещането да управляваш машина във висините, писа вестник „България Днес“.

Голяма част от приятелите й загрижено споменаха, че трябва да се пази, тъй като работата по наследник за нея и Струмейтис е на първо място, но Цеци увери, че се чувства добре и нищо не може да я стресне, дори коронавирусът, от който си отидоха стотици в Испания, където в момента моделката живее.

„Всички екстремни спортове съм минала, скачала съм и с парашут, само самолет не бях карала. Ето сега запълних картинката на силните изживявания“, горда от себе си е моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар