Коя е любовницата на Кубрат Пулев?

Коя е любовницата на Кубрат Пулев?
5 (100%) 1 vote

Коя е любовницата на Кубрат Пулев, за която Андреа говори?

Андреа хвърли нова бомба в социалните мрежи. Певицата представи документ, от който става ясно, че Кубрат Пулев е купил имот заедно с дама на име Розали Костадинова Петрова. Блондинката твърди, че това е жената, с която Кубрат е имал паралелна връзка, докато все още са били двойка.

Справка на Show.bg в Търговския регистър установи, че Розали е собственик на фирма „Родекс Естейтс“, занимаваща се с недвижими имоти.

Това е единствената снимка на любовницата на Кобрата

Това е единствената снимка на любовницата на Кобрата

Мистериозната дама е управлявала фирмата в съдружие с Ангел Костадинов Яръмов. В последствие той е прехвърлил своя дял на нея.

В социалните мрежи в профила на Розали Петрова има една-единствена снимка, която най-вероятно е илюстративна и не отговаря на действителността, пише Хот арена, позовавайки се на Шоу.бг.

От документа, който Андреа сподели в социалните мрежи, става ясно, че Кубрат и Розали са купили етаж от къща. Певицата твърди, че той е купил имота за любовницата си.

Пред свои близки Андреа разкрила, че боксьорът искал да сключи брат с Розали и купил въпросния имот, за да живеят там. Блондинката твърди, че по това време Кубрат настоявал тя да го дари с дете.

„Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе“, изригна бившата пайнерка в мрежата. Очевидно и тя се опитва да открие коя е Розали, след като го обявява в профила си в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар