Меган Маркъл и Хари изплащат дълга си към Великобритания на вноски

Меган Маркъл и Хари изплащат дълга си към Великобритания на вноски
5 (100%) 1 vote

Повече от десетилетие ще е необходимо на Меган Маркъл и принц Хари, за да изплатят дълга си към Великобритания

Меган и Хари започнаха да изплащат дълга си

Меган и Хари започнаха да изплащат дълга си

Меган Маркъл и принц Хари вече започнаха изплащането на дълга си към Великобритания. След като се отказаха от титлите си, редно е да върнат и парите на данъкоплатците, които са похарчили като херцози.

Преди раждането на малкия Арчи, Меган и Хари пръснаха цяло състояние за ремонт на имението Фрогмор Котидж, което получиха като подарък от Кралицата за сватбата си. Сумата, която те похарчиха за ремонт на дома си, възлиза на 2,4 милиона паунда – средствата са за сметка на британските данъкоплатци.

След като се отказаха от титлите си, бившите херцози заявиха, че ще възстановят похарченото от хазната. Принц Хари вече е започнал да изплаща дълга.

Всеки месец той ще внася сумата от 18 000 паунда. Семейството не може да си позволи по-висока вноска на фона на месечните си разходи, покупката и обзавеждането на дома си в Америка.

Прости сметки показват, че ако Меган и Хари всеки месец погасяват по 18 000 паунда от дълга си към хазната, ще е необходимо повече от десетилетие, докато изплатят дължимото. За срок от 11 години дългът им ще бъде погасен, но при условие, че те не променят вноската си, пише ПИК, позовавайки се на списание „Ева“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар