Гримьорът на Меган Маркъл: Тя има голямо влияние върху хората! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с изключително влияние върху хората

На 19-ти май 2020-та година се навършват две години от сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. За този незабравим ден голям принос има козметикът Сара Чапман, която споделя за „вдъхновяващото“ си приятелство с херцогинята на Съсекс в ново интервю.

Сара, която води салонът за красота „Skinesis“, е сред специалистите, наети от бъдещата тогава херцогиня, които да я подготвят за събитието. „Чувствам се голяма късметлийка за това, че изградих страхотно приятелство с Меган“, признава Чапман. „Беше удивително преживяване и наистина успях да я опозная като личност: мила, щедра, вдъхновяваща и винаги мислеща как може да помогне на другите“, споделя още Чапман за времето прекарано с херцогинята на Съсекс.

За харизмата на Меган Маркъл Сара разказва: „Разговаряхме, смяхме се, приказвахме за разни неща и винаги си тръгвах, чувствайки, че мога да променя света – ето такъв човек е тя“. „Тя има безкористен подход и наистина силно желание да помага на хората, затова е наистина вдъхновяващо да си около нея и да попиваш от тази невероятна енергия“, допълва Чапман.

Сара, която стои зад блестящата кожа на Меган в сватбения й ден, обяснява, че херцогинята има голямо влияние върху хората, с които работи. „Приятно е да бъда способна да споделя връзката, която имаме, и какъв страхотен човек е тя“, казва Чапман. Гримьорката и преди това е споделяла добрите си впечатления от Хари и Меган, наричайки ги „много мили и земни“, предават от edna.bg.

Меган Маркъл с изключително влияние върху хората сн. YouTube

Меган Маркъл с изключително влияние върху хората сн. YouTube

Дали обаче херцогинята на Съсекс е толкова „мила“, както твърди гримьорката й, е спорен въпрос. В най-новата книга на Том Куин, в която са събрани разказите на бивши придворни в двореца, мнението за Маркъл е по-различно. Един от служителите твърди, че херцогинята на Съсекс викала на прислугата. Затова и получила много обидни прозвища от тях, като „Трудната херцогиня“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар