Меган и Хари планирали да станат „международни“ кралски особи още преди сватбата (Какво се обърка?)

Гласувайте за статията

Меган и Хари планирали да бъдат „международни“ кралски особи още преди сватбата, но нещата се объркаха

Меган и Хари имали ясен план за бъдещето си във „Фирмата“, още преди сватбата си. Херцозите на Съсекс обсъждали с роднините си да поемат всички международни ангажименти на кралското семейство, които не изискват присъствието на краля, кралицата и престолонаследниците. Но в един момент нещата сериозно се объркали, което доведе до това двамата да се откажат от своите роли и привилегии в двора.

Кейти Никълъс, експерт по протокола и кралските въпроси, споделя, че Меган и Хари едва започвали да излизат заедно, когато се родила идеята да работят като международни представители на двореца. Принцът и съпругата му още били гаджета, а вече знаели какво ще правят в бъдеще.

„Те имаха много ясна визия за живота си. Казаха ми още в началото на запознанството си, че искат да работят в чужбина и да участват в международните ангажименти на кралската фамилия“, добавя още тя, пише „Дейли мейл“.

По тази причина Меган и Хари били включени в глобалните инициативи на кралицата, а принцът бе председател и на организацията за насърчаване на млади хора от всички краища на империята, и не само. Отделно от това, той и Меган бяха патрони на стотици организации, които дворецът подкрепя.

Какво се обърка?

Меган и Хари искали да са "международни" кралски особи сн. Инстаграм

Меган и Хари искали да са „международни“ кралски особи сн. Инстаграм

Меган не успя да се справи с медийното внимание. Нито с натиска на администрацията в двореца. Където всички държаха да се спазват установени правила. И дори с подкрепата на кралицата и принц Чарлз, тя вече имаше доста сериозни врагове в пресата, които подриваха авторитета й. Собственото й семейство също не й помогна в това начинание. И в един момент херцогинята реши, че е по-добре да избяга. В момента тя и Хари са в изолация в имението на Тайлър Пери в Лос Анджелис. Поне докато си намерят свой дом. Принцът все още свиква с живота като обикновен американец. Но приближени до него споделят, че се чувства като дърво без корен там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар