Недялка от „Хелс Китчън“: Не участвах за заветните 100 хиляди! (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Недялка от „Хелс Китчън“ горда от признанието, което е получила в шоуто

Малко преди финала на „Хелс Китчън“ Недялка напусна кулинарното предаване. Така Галя остана единствената представителка на жените в топ 4. В специално интервю Недялка разкрива, че участието в „Хелс Китчън“ не може да се опише с думи.

„Участието ми в „Хелс Китчън България“ е нещо, което не може да се опише с думи. Това трябва да се преживее. Колкото по-напред в състезанието стигаш, толкова повече емоции те обземат. Минаваш през всичко: радост, гняв, страх, гордост и всички тези емоции могат да ти се случат в един ден, но ако успееш да се „събереш“, всичко е наред“, споделя Недялка, пише vesti.bg.

Признание

Тя е категорична, че не съжалява, че не е стигнала до топ 4 в състезанието и че е щастлива от признанието, което е получила. „Да, няма да крия, че съм щастлива и горда със себе си от признанието, което получих. И този успех дължа на човека, който остави трайна следа в мен – шеф Виктор Александров. Именно той ме научи, че готвенето е като любовта – не оставиш ли сърцето си, нищо не се получава.

Наистина не стигнах до финала, но съм победител. Победих себе си, намерих нови приятели, запознах се с хора, които може би в реалния живот нямаше да срещна. Аз съм от хората, които се радват на малките неща в живота.

Не съжалявам, че не успях да стигна до топ 4 в състезанието, но това могат да го разберат само хората, които са били вътре и тези, които са ми най-близки. Истината е, че аз не участвах в „Хелс България“ за тези „заветни“ 100 хиляди лева. Няма да крия, че моята мечта беше да видя „червен финал“, но нищо не е изгубено след мен остават една и половина червени куртки – визирам Галя и Атанас (смее се). Стискам им палци“, разкрива Недялка.

Недялка от "Хелс Китчън" не може да опише участието си в предаването с думи сн. nova.bg

Недялка от „Хелс Китчън“ не може да опише участието си в предаването с думи сн. nova.bg

Тя признава и какво е научила от шеф Виктор Ангелов. „Той е невероятен човек и професионалист. Пожелавам на всеки да се докосне до неговата аура. От него научих, че никога не трябва да се отказваш от мечтите си, да се бориш, да се заявиш и да го отстояваш. Но любимото ми е, един негов израз, че за да си добър шеф преди всичко трябва да си добър човек“, споделя Недялка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар