Плейбоят Атанас Михайлов се кротна с инструкторка по пилатес!

Гласувайте за статията

Плейбоят Атанас Михайлов заживя с инструкторка по пилатес!

Някогашният телевизионен водещ и виден столичен плейбой Атанас Михайлов се е задомил сериозно и дори мисли за брак и деца. Спътницата му в живота е Светослава Ангелова, която е инструктор по зумба и пилатес.

Атанас Михайлов

Палавият Атанас Михайлов се кротна при Светлана, мисли за сватба и деца

Двамата са заедно вече две години и съжителстват под един покрив. „Нейният брат всеки момент чака дете и ние тъкмо да почнем с тези планове и пандемията осуети плановете ни“, заяви водещият на риалити предаването „Страх“, а по-рано и на „Мело ТВ Мания“ по БНТ.

Наско и Светослава се запознали на домашен купон. „Срещнахме се в момент, в който на мен ми беше писнало от всякакви глупости и исках просто да намеря едно момиче, с което да имам сериозна връзка“, коментира бившият певец на бой групата Up Down.

„Един мой добър приятел имаше рожден ден и там се появи тя. Запознахме се и й взех Фейсбука, а после пък се оказа, че Ирина Папазова е нейна леля.

Веднага й се обадих, за да заръчам да каже някоя и друга добра дума за мен“, припомни си началото на отношенията им Атанас Михайлов в „На кафе“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар