Христо Калоферов се разделил с майката на новороденото си бебе!

Само месец, след като стана татко, телевизионният водещ Христо Калоферов се е разделил с майката на невръстния си син. На 15 април рано сутринта лицето на новините по Нова телевизия стана най-младият татко в нюзрума на медията. [caption id="attachment_628688" align="aligncenter" width="300"]Христо Калоферов Христо Калоферов се разделил с майката на бебето си[/caption] Първородният наследник на 40-годишния журналист проплака в столичния „Майчин дом” и носи неговото име Христо. Бебето се появи на бял свят в разгара на пандемията от коронавирус, затова роднините на Калоферов все още не са виждали новороденото, освен на снимка. Доскоро ограничителните мерки с въвеждане на КПП-та на входовете и изходите на столицата въпрепятствали роднините му от Асеновград да посетят малкия Христо. Майка му Мариана и сестра му Стефка обаче нямали търпение да прегърнат новото попълнение във фамилията.

В многобройните поздравления, които Калоферов получи по повод раждането на бебето, не присъстваше името на родилката. Колеги на новинаря издават, че всъщност той не живеел под един покрив с нея и нямал намерение да свива семейно гнездо.

Даже хората от близкото му обкръжение нямали представа нито как се казва тя, нито дори как изглежда. Майка му Мариана обаче била убедена, че Христо ще е перфектен родител заради това, че самият той е израснал без баща. Както е известно, Калоферов бил едва на 3 годинки, когато чичо му застрелял татко му с пушка. Истината за смъртта му научил чак на 18 години. Чичо му убил баща му след пиянска свада на строежа на нова къща. Тъй като убиецът бил носител на званието „борец против фашизма и капитализма”, лежал в затвора само няколко месеца. Калоферов бил на 12 години, когато за първи път се запознал с родителите на баща си, пише вестник „Уикенд“. По-късно майка му се омъжила за втори път и така след 9 години се появила сестра му. Всъщност, откакто е под светлините на прожекторите, вече 20 години водещият упорито пази в тайна личния си живот. Калоферов нито веднъж не се е появявал публично с някоя от половинките си. Темата за любовта е табу във всяко негово интервю, а в профилите му в социалните мрежи липсват снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му Стефка. Именно фотосите от семейните почивки на Калоферов събудиха подозрения у някои, че брюнетката, с която позира по плажовете в Гърция, всъщност е неговата половинка. Това обаче се оказа недоразумение, защото въпросната дама е неговата сестра. Двамата били изключително близки, макар че визуална прилика между тях липсва.