Кейт Мидълтън впечатли с тоалети по време на изолацията (Какво е скритото им послание?)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън се облича с цветовете на дъгата по време на изолацията

Макар и от дома си, Кейт Мидълтън не спира да работи в конферентни връзки с различни хора. По време на пандемията нейните онлайн срещи бяха свързани с коронавируса и борбата с него, а журналисти от „Daily Mail“ обърнаха внимание на нейните тоалети.

38-годишната съпруга на принц Уилям проведе няколко виртуални конференции чрез платформата Zoom през април и май. Тогава тя разговаря с акушери, лекари, медицински специалисти и благотворителни работници.

Изданието отбелязва, че херцогинята на Кеймбридж се появява в тоалети, които са от всеки цвят на дъгата и това съвсем не е случайно. С този избор Кейт Мидълтън изразява подкрепата си за медицинските специалисти, чиято работа е пряко свързана с борбата срещу пандемията от коронавирус. Отбелязва се, че дъгата се превърна в символ на надеждата по време на общия режим на изолация.

Например, херцогинята избра роклята индиго Джоузеф Алтузара за видеоразговори и червено облекло  на L.K.Bennett. Тя също беше забелязана да носи син джъмпер, жълта рокля от коприна Raey и оранжев топ от Zara Mass Market. Освен това тя се обърна към жителите на Обединеното кралство в зелен Really Wild и лилава рокля на марката Ghost.

Кейт Мидълтън се облича с цветовете на дъгата в подкрепа на медиците сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън се облича с цветовете на дъгата в подкрепа на медиците сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

През април Кейт Мидълтън беше забелязана и в по-евтини артикули. Според „Daily Mail“, херцогинята се появила в блуза Zara за 29 паунда. Журналистите отбелязаха, че жълтото символизира щастието и оптимизма и предположиха че така тя изразява подкрепата си, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар