Радина Кърджилова спря алкохола (Бременна ли е с второ актрисата?)

Гласувайте за статията

Актрисата се е закръглила, подозират, че е бременна

Радина Кърджилова и Деян Донков май ще стават родители на второ дете. Това подозират техните фенове когато видяха снимки на актрисата.

Радина е известна с анорексичната си фигура. Напоследък обаче доста се е наляла. Лицето й се е закръглило, а изражението му е като на бременна жена – има по-особено излъчване. Кърджилова е наедряла и в бюста, който обикновено е като на момче. Сега гърдите й са приели по-женствени форми. А това е знак, че чака дете.

Радина Кърджилова май е бременна
Снимка: Инстаграм

На снимката, с която половинката на Деян Донков поздрави приятелите си за Гергьовден се появява поредното доказателство , че сина им ще си има братче или сестриче. На фотоса актрисата се е снимала на празничната трапеза. За разлика от друг път тя си е наляла вода в чашата с високо столче. Липса задължителното й питие, което е виното.

Явно заради бременността си Радина е спряла алкохола и затова феновете й смятат, че пак ще става майка.

Може би наистина е така. С Деян винаги са казвали, че няма да останат само с един наследник. Сина им Христо се роди преди четири години и има по-голям брат от първия брак на баща си с Анастасия Ингилизова. С която Радина е в приятелски отношения, предават от hotarena.net, цитирайки „Уикенд“.

Актьорското семейство помага на Анастасия да отглежда второто си момче от връзката и с актьора Христо Петков. С когото вече не са заедно. Така, че те са свикнали в къщата им да се чува детски глъч и врява и може би скоро ще признаят за щастливото събитие.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар