bTV се вкара в жесток капан

Гласувайте за статията

От медията гузно твърдят, че спазват журналистическите норми и стандарти

Сринатата в последно време до нивото на кабеларка bTV, се вкара в жесток капан.

Това се случи с позицията на bTV към премиера, който я нарече „Божков TV”.
Още в началото на жалкия им отговор пролича тяхната нервност, след като се саморазпознаха като „Божков TV“.

bTV

От медията гузно твърдят, че спазват журналистическите норми и стандарти

От bTV гузно твърдят, че спазват журналистическите норми и стандарти. Те са категорични, че техният шеф Флориан Скала не е имал контакти с Васил Божков. Сигурни източници обаче твърдят, че Васил Божков е имал множество контакти с директора на bTV. При това тези контакти не са били епизодични, а множество.

Срещите им са зачестили през последните месеци. Тогава Флориан Скала и Васил Божков, са гостували в кабинета на партиен лидер по горещата тема за Закона за хазарта.
Доказателствата за това са безспорни, отделно има и свидетели. Очевидно ситуацията е много по-заплетена, отколкото можем да си представим и кълбото тепърва ще се разплита.

Междувременно се появи твърдението, че банкерът беглец Цветан Василев и Васил Божков, са развързали кесиите. Припомняме, че първият открадна 5-6 млрд. от КТБ. Васил Божков пък е обвиняем за 700 млн. лв.

Двамата са развързали кесиите си в опит да дестабилизират държавата, пише „Монитор“.
По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията. Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемият за 1 млн. лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв.

Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното събрание последните два дни, са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно.

Най-големите „смелчаци“ с криминални досиета, били уговаряни да се бият. Те имали за задача да провокират униформените служители, за да се окървави протеста и да настане хаос. За такива тарифата била 150 лв.

Целта на бегълците, сгазили закона, е само една – да дестабилизират държавата, да създадат хаос и да избегнат наказателна отговорност, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар