Кейт и Меган отново във война (Вижте как се съревновават)

Кейт и Меган в поредна битка за популярност сн. Инстаграм
0

Кейт и Меган в пореден сблъсък коя е по-по-най

Кой е по-по-най в кралското семейство? Кейт и Меган отново се впуснаха в съревнование, коя е по-обичана и популярна от всички. Херцогинята на Съсекс излезе, за да раздава храна на бедните, а Кейт се включи в куп благотворителни инициативи по време на пандемията. Меган реши да окуражава млади момичета, като организира лични онлайн беседи с тях, а Кейт се появи в часове по онлайн обучение, за да окуражи деца.

Меган чете на Арчи приказки като част от благотворителна инициатива, а Кейт изведе децата си навън, за да участват в раздаването на храна на съседи. Войната между двете обаче не спира до тук. След като херцогинята на Кеймбридж обра овациите, Меган реши да смени подхода.

Преди дни тя се присъедини на среща на Crisis Text Line в САЩ. Центърът има за цел да помогне на хора с психични проблеми, а херцогинята е част от доброволците. Оказа се, че миналата година, двете с Кейт са се появявали тайно заедно в офисите на организацията в Лондон. Никой не е знаел за срещите им, но тази година те са повод за война, пише „Дейли мейл“.

Кейт и Уилям се появиха публично на онлайн срещата на организацията Shout, която се грижи за психичното здраве. Те обяви подкрепата си за дейността им и я насърчиха да продължава да работи в същата посока. Признанията на двамата очароваха всички. Но се появиха и въпроси, защо това се случва дни след като Меган и Хари се появиха на среща на местен център в САЩ.

Кейт и Меган в поредна битка за популярност сн. Инстаграм
Кейт и Меган в поредна битка за популярност сн. Инстаграм

„Не е обичайно да видиш херцозите да участват в работата ни“, казва още Рики Нийл, който работи за центъра в Атланта. И публично им благодари. Дни по-късно Кейт се ангажира на глобално ниво, като отново се появи на срещата на Shout и я излъчи публично. Очевидно двете дами продължават тихата война помежду си, дори и от двете страни на океана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.