Шеф Виктор Ангелов за участниците в „Хелс Китчън“: Те са ми като деца! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Шеф Виктор Ангелов разкри каква е целта му в „Хелс Китчън“

Шеф Виктор Ангелов за трети път ще се изправи пред предизвикателството да избере най-добрия професионален готвач в телевизионното шоу „Хелс Китчън“. Той казва, че няма фаворит в кухнята и мисли за промяна в регламента на надпреварата, тъй като първото място често заслужава да бъде поделено.

В специално интервю за вестник „Телеграф“ шеф Виктор Ангелов разкрива и коя е най-голямата награда в „Хелс Китчън“, както и какво ще видят зрителите в последната голяма битка в шоуто. „Кулминацията в едно състезание е финалът! Няма място за колебание дали изборът ми е правилен и съм се спрял на най-достойните претенденти! Четиримата финалисти притежават изключителни кулинарни умения, лидерски качества и нестихващо желание за победа.

Понякога ми се иска да променя регламента и да мога да връча наградата на повече от един финалист. Като родител човек не фаворизира никое от децата си, те просто са еднакво добри в неговите очи! Най-голямата награда в „Хелс Китчън България“ е израстването – умението да се самовгледаш. Вярвам, че това е наградата, която ще си разделят финалистите, така както деляха кухнята, общежитието и мечтата си три месеца заедно!“, казва шеф Виктор Ангелов.

Ярки личности

Той признава, че всички участници в кулинарното предаване са ярки личности. „Аз прекарах три месеца с участниците. За мен без съмнение всички те са ярки личности и изключителни кулинари без значение дали са готвили в ресторанти със звезди „Мишлен“ или в местната кръчма.

Готвенето е призвание. За да приготвяш храна за другите, значи си специален и чувствителен! Целта ми в „Хелс Китчън“ е да забавлявам зрителите, пренасяйки ги в реалната атмосфера на професионалната кухня. При цялото ми уважение зрителите имат право да симпатизират някому или не, но не и да раздават оценки – това е моя работа“, казва шеф Ангелов.

Най-важното на топ кулинаря е отборният дух. „Дали ще пламнат любов и приятелства, не ме интересува, за мен важното е да развиват отборен дух и колективизъм, уважение и професионализъм. Не един и два са моментите, в които оставам насаме с участниците – без камери, редактори и сценаристи. Тогава трептим на други честоти – много по-приятелски, човечни и емоционални“, споделя Виктор Ангелов.

Фаворит

Той категорично заявява, че няма фаворити в кухнята. „Когато имаш фаворит, обективността се замъглява и остава на заден план. Не е професионално и нямам право да си го позволя. Уважавам и ценя стремежа у всеки от участниците и се опитвам чрез работната атмосфера в кухнята да дам възможност на всеки от тях да постигне мечтата си. Съвсем закономерно успехите съпътстват добрите.

Шеф Виктор Ангелов чувства участниците в "Хелс Китчън" като свои деца сн. YouTube

Шеф Виктор Ангелов чувства участниците в „Хелс Китчън“ като свои деца сн. YouTube

Не съм се съмнявал в амбицията и уменията на Дани, Филип, Веско, Мартин, Светла, Никола, Станимир, Веселина Чилева… Звездите от настоящия трети сезон, както и на бъдещите участници  във формата! Именно това е магията на „Хелс Китчън“ – да вдъхновява и да дава кураж на хората, които обичат да готвят“, казва топ кулинарят, пише monitor.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар