Корнелия Нинова се показа като абитуриентка (Вижте я – Снимка)

Гласувайте за статията

Лидерката на БСП отвори старите албуми в деня на „Св. Св. Кирил и Методий“

Корнелия Нинова се показа като абитуриентка навръх празника на Класическата гимназия в столицата, който се чества на 11 май в деня на „Св. Св. Кирил и Методий.

На архивното фото шефката на левицата се е снимала със съучениците си в двора на школото. Всичките са наконтени с тоалети и костюми по последен писък на модата от 80-те.

Корнелия Нинова абутуриентка в двора на Класическата гимназия със съучениците си
Снимка: Фейсбук

Нинова си спомня с носталгия за времето когато е залягала над латинския, гръцкия и старобългарския, но признава, че и много се е забавлявала заедно с останалите. Тя поздрави всичките учители и възпитаници на гимназията с патронния им празник.

Макар, че е минало много време Корнелия още поддържа връзка с училищните си приятели, както и с класната си ръководителка, която много уважава.

След завършване на средното си образования бъдещата топ политичка започва да учи в Юридическия факултет на Софийския университет. Упоритата девойка продължава да доказва славата си на ученолюбива отличничка, предават от pik.bg.

По време на студентските си години тя се среща с бъдещия си съпруг. Любовта й с Митко пламва и не след дълго проплаква  единственото дете в младото семейство Рафаел. Корнелия Нинова много се гордее със своя наследник.

Корнелия Нинива със сина си Рафаел
Снимка; Фейсбук

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар