Адел с нов външен вид заради нова любов?

Преди осем месеца 32-годишната Адел съобщи за развода си с бизнесмена Саймън Конеки. Двамата запазиха добрите си отношения и отглеждат заедно 7-годишния си син Анджело. След като промени изцяло визията си, феновете на певицата са уверени, че нейната трансформация е свързана с личния й живот. Именно тя е повлияла на цялостното й съвършено различно амплоа. Адел отбелязва, че главните приоритети в живота й винаги са били здраве и самочувствие.

Най-добра форма

Сега изпълнителката се намира в най-добрата си форма. Тя се наслаждава на живота, в който обаче засега няма никой, освен семейството й. "Адел е напълно щастлива да бъде сама. На нея не й е нужен мъж, за да бъде щастлива. Сега за нея е важно да е майка и да се занимава с музика", разказва източник, близък до звездата пред "HollywoodLife". "Тя не търси романтика, тъй като сега работи над най-добрата своя версия, но ако се появи някой, така да бъде", казва още източникът. Адел общува добре с бившия си съпруг, който също така й е съсед. Певицата и нейния екс съпруг решиха да не се отделят и в пряк, и в преносен смисъл, за да им е по-лесно да отглеждат сина им Анджело. "Синът за тях е най-важният на света", отбелязва източникът. "Начинът, по който цивилизовано си общуват, е достоен за възхищение", допълва той.

Активна работа

Адел активно работи над себе си и все още не може да свикне с новото си отражение в огледалото. Затова тя с голямо удоволствие дава пари за нови вещи, както за всекидневни рокли, така и за такива, които за червения килим, предават от tialoto.bg. [caption id="attachment_628511" align="aligncenter" width="300"]Адел напълно щастлива и без мъж сн. Инстаграм Адел напълно щастлива и без мъж сн. Инстаграм[/caption] Тъй като Адел получи и много критики за новия си външен вид, нейният бивш фитнес треньор се опита да я защити чрез социалните мрежи. Той сподели, че певицата е направила всичко това за себе си, за да е здрава и да може да се грижи за сина си, а не за да продава албумите си или да е пример за подражание.